Τεχνικός Αμπελουργίας & Οινολογίας

  • amp1.jpg
  • amp2.jpg
  • amp3.jpg
  • amp4.jpg
  • amp5.jpg
  • amp6.jpg
  • amp7.jpg
  • amp8.jpg
  • amp9.jpg
  • amp10.jpg
  • amp11.jpg
  • amp12.jpg
  • amp13.jpg
  • amp14.jpg
  • amp15.jpg
  • amp16.jpg
  • amp17.jpg
  • amp18.jpg
  • amp19.jpg
  • amp20.jpg
  • amp21.jpg
  • amp22.jpg
  • amp23.jpg
  • amp24.jpg
  • amp25.jpg
  • ampel26.jpg
  • ampel27.jpg
  • ampel28.jpg
  • ampel29.jpg

 

Παραγωγή  οινικών προϊόντων από το τμήμα Αμπελουργίας &  Οινολογίας.

 


Αποραγισμός και γλευκοποίηση αγιωργίτικου σταφυλιού από τους σπουδαστές της ειδικότητας "Αμπελουργίας και Οινολογίας"

 


Στις 5 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε σεμινάριο από την καθηγήτρια του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Δρ. Καλλίθρακα Σταματίνα με θέμα: «Οργανοληπτική Αξιολόγηση Οίνου – Τεχνική Γευσιγνωσίας».

Το σεμινάριο έγινε στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Αμπέλου – ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ στη Λυκόβρυση με τη Συμμετοχή των σπουδαστών και των καθηγητών των τμημάτων Αμπελουργίας – Οινολογίας και Στελεχών Τεχνολογίας και Ελέγχου Τροφίμων και Ποτών του Δ.ΙΕΚ Μεταμόρφωσης. Την οργάνωση του σεμιναρίου επιμελήθηκε η καθηγήτρια Δώρα Πιτσώλη Msc Αμπελουργίας – Οινολογίας.