Παραγωγή οινικών προϊόντων από το τμήμα Αμπελουργίας & Οινολογίας.
Αποραγισμός και γλευκοποίηση αγιωργίτικου σταφυλιού από τους σπουδαστές της ειδικότητας "Αμπελουργίας και Οινολογίας"
Στις 5 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε σεμινάριο από την καθηγήτρια του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Δρ. Καλλίθρακα Σταματίνα με θέμα: «Οργανοληπτική Αξιολόγηση Οίνου – Τεχνική Γευσιγνωσίας».
Το σεμινάριο έγινε στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Αμπέλου – ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ στη Λυκόβρυση με τη Συμμετοχή των σπουδαστών και των καθηγητών των τμημάτων Αμπελουργίας – Οινολογίας και Στελεχών Τεχνολογίας και Ελέγχου Τροφίμων και Ποτών του Δ.ΙΕΚ Μεταμόρφωσης. Την οργάνωση του σεμιναρίου επιμελήθηκε η καθηγήτρια Δώρα Πιτσώλη Msc Αμπελουργίας – Οινολογίας.